Woningrenovatie Friesland

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma

Wilt u uw woning renoveren? Klein- of grootschalige aanpak? Dan kan ik, Harrie Haijma (Friesland) u daarbij zeker helpen.

Woningrenovatie Friesland – Renovatie woningen
Wilt u uw huis grondig aanpakken? Onderhoud en renovatie is belangrijk om uw woning leefbaar te houden. Het kan natuurlijk ook zijn dat u net een huis hebt gekocht waar nog veel aan moet gebeuren. Harrie Haijma helpt u graag met woningrenovatie in Friesland.

Kwaliteit in Friesland
U wilt uw huis op uw eigen manier renoveren, daar wil ik u graag bij helpen. Leg uw wensen van de woningrenovatie op tafel en ik ga met mijn deskundigheid en ervaring u daarbij zo goed mogelijk helpen. Ik sta voor kwaliteit, deze kwaliteit komt natuurlijk naar voren bij de werkwijze. Maar belangrijker: bij het uiteindelijke product!

Ook bij andere werkzaamheden kan ik u van dienst zijn. Zo kan ik nieuwe deuren, kozijnen of dakramen voor u plaatsen, of een uitbouw realiseren. Neem gerust een kijkje op mijn website en aarzel ook niet om contact op te nemen. Woningrenovatie Friesland via Harrie Haijma.

Vragen over woningrenovatie Friesland?
Interesse in woningrenovatie Friesland? Voor vragen of opmerkingen, neem contact met mij op via de contactpagina. Ik help u heel graag bij het realiseren van uw wensen!

Contact opnemen

Enthousiast geworden over onze mogelijkheden? Nieuwsgierig hoe we de klus bij u gaan klaren? Bel Harrie rechtstreeks, bekijken we samen de situatie voor een constructief plan op maat.

06-21810219
info@timmerbedrijfhaijma.nl
Venusskulp 58, 9051 MG Stiens

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma