Aannemer Leeuwarden

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma

Zoekt u een aannemer in Leeuwarden? Of in andere steden/dorpjes in Friesland? Ik, Harrie Haijma, help u graag als aannemer.

Aannemer Leeuwarden
Al een tijdje een serre-uitbouw willen hebben? Of meer licht in uw slaapkamer door middel van een dakraam? Ik neem graag uw opdracht aan en voer deze even graag uit! Daarnaast heb ik als aannemer ook veel ervaring in klein- en grootschalig onderhoud en renovatie van woningen. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Kwaliteit
Tevreden klanten willen kwaliteit: dát klinkt mij als muziek in de oren. De manier waarop ik werk staat altijd in het teken van kwaliteit. Het eindproduct moet uw wensen vervullen en daar help ik u graag bij. Met mijn deskundigheid en ervaring als aannemer voor Leeuwarden en omgeving kan ik deze kwaliteit leveren.

Leeuwarden
Aannemer Leeuwarden Harrie Haijma kan u op veel gebieden van dienst zijn. Ik ben gevestigd in Stiens (Friesland), maar doe veel opdrachten in en rondom Leeuwarden, Sneek, Drachten, Heerenveen, Franeker, Bolsward. Ook in andere provincies kan ik u van dienst zijn.

Vragen?
Interesse in Harrie Haijma als uw aannemer Leeuwarden? Voor vragen of opmerkingen, neem contact met mij op via de contactpagina.

Contact opnemen

Enthousiast geworden over onze mogelijkheden? Nieuwsgierig hoe we de klus bij u gaan klaren? Bel Harrie rechtstreeks, bekijken we samen de situatie voor een constructief plan op maat.

06-21810219
info@timmerbedrijfhaijma.nl
Venusskulp 58, 9051 MG Stiens

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma