Renovatie en onderhoud

Doen wat nodig is

  • Vertrouwd adres
  • Eigen timmerwerkplaats
  • 25 jaar praktijkervaring
  • Eerlijk advies - nette prijzen

Herstelwerkzaamheden

Met regelmatig onderhoud verhoogt u het woonplezier, blijft de woning bij de tijd en worden onnodige kosten in de toekomst voorkomen. Wij repareren alle mankementen aan de huidige constructie, plaatsen isolatie en brengen desgewenst op maat gemaakte nieuwe elementen aan. Wilt u een klassieke woning renoveren of verbouwen, dan houden we altijd rekening met authentieke details. Als u een offerte aanvraagt bespreken we samen wat de juiste oplossing is binnen uw budget. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden heeft u steeds een vast aanspreekpunt. We doen ons best om de overlast tot een minimum te beperken en regelen desgewenst ook de afvoer van oude materialen. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar. Ook voor kleinere klussen zoals het opnieuw afhangen van deuren, het vervangen van een slot of het verhelpen van tocht of houtrot bent u bij ons aan het juiste adres. Harrie is een veelzijdig vakman voor alles op het vlak van timmerwerkzaamheden en onderhoud aan uw woning!

Keuken, badkamer en toilet

Nieuwe keuken vakkundig laten plaatsen? Badkamer verbouwen of een nieuwe toilet nodig? We nemen u graag alle zorgen uit handen en leveren absoluut vakwerk met oog voor detail. Inclusief het omleggen van de bestaande gas- en wateraansluitingen, de elektra en het aanbrengen van tegelwerk in het gewenste patroon. Vaak is het handig om samen vooraf de nieuwe situatie te bespreken, dat voorkomt onnodige kosten achteraf. Kunt u vervolgens zelf met de juiste maten op zak die nieuwe badkamer of keuken uitzoeken. Verzorgen wij weer de plaatsing ervan. Dat geldt ook voor de tegels en andere accessoires. Zelf een deel van de werkzaamheden doen, in overleg is er bij ons veel mogelijk. Denkt u aan een nieuwe keuken of badkamer, vraag eerst Harrie om langs te komen.

Contact opnemen

Stel uw vraag

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Restauratiewerkzaamheden monumentale panden

Met onze kennis van oude technieken worden we regelmatig gevraagd voor werkzaamheden aan klassieke woningen, boerderijen en andere monumenten. Een mooi voorbeeld dichtbij is Dekemastate, hier voerden we een complete renovatie van het houten dak uit. Restauratie gaat vaak samen met verduurzamen en toekomstbestendig maken. Bijvoorbeeld het aanbrengen van dakisolatie of het isoleren van enkelsteens muren. Met onze praktijkervaring weet u zeker dat uw gerenoveerde woning of bedrijfsruimte duurzaam, degelijk en mooi wordt.

Contact opnemen

Stel uw vraag

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Contact opnemen

Enthousiast geworden over onze mogelijkheden? Nieuwsgierig hoe we de klus bij u gaan klaren? Bel Harrie rechtstreeks, bekijken we samen de situatie voor een constructief plan op maat.

06-21810219
info@timmerbedrijfhaijma.nl
Venusskulp 58, 9051 MG Stiens

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma