Timmerbedrijf Friesland

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma

Op zoek naar een timmerbedrijf in Friesland? Timmerbedrijf Friesland Harrie Haijma helpt u graag bij alle soorten werkzaamheden.

Timmerbedrijf Friesland
Mijn timmerbedrijf is gevestigd in Stiens. Veel timmerklussen doe ik in Friesland (Leeuwarden, Franeker, Dokkum, Heerenveen, Sneek, etc), maar ook voor opdrachten buiten Friesland kunt u bij mij terecht!

Werkzaamheden
Wilt u een nieuwe uitbouw? Onderhoud of renovatie aan uw woning? U kunt bij mij terecht voor een groot aantal verschillende opdrachten. Van het plaatsen van deuren en dakramen tot het plaatsen van overkappingen. Bekijk onze site of neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Timmerbedrijf Friesland met hoge kwaliteit
Ik wil alleen kwaliteit leveren. Uw wensen vertaald in het eindproduct, zoals u het wilt. Met mijn deskundigheid en jarenlange ervaring op het gebied van timmer werkzaamheden kan ik uw wensen vervullen.

Vragen?
Interesse in mijn timmerbedrijf Friesland? Voor vragen of opmerkingen, neem contact met mij op via de contactpagina. Ik ben u graag van dienst bij het realiseren van uw specifieke wensen!

Contact opnemen

Enthousiast geworden over onze mogelijkheden? Nieuwsgierig hoe we de klus bij u gaan klaren? Bel Harrie rechtstreeks, bekijken we samen de situatie voor een constructief plan op maat.

06-21810219
info@timmerbedrijfhaijma.nl
Venusskulp 58, 9051 MG Stiens

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma