Overkapping plaatsen

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma

Wilt u een overkapping plaatsen? Met mijn deskundigheid en ervaring kan ik verschillende overkappingen voor u maken. Geef uw wensen door!

Overkapping plaatsen
Altijd al een overkapping willen hebben voor uw terras? Wat u ook wilt, ik ben u graag van dienst! Er zijn volop mogelijkheden, neem gerust contact met mij op voor meer informatie en bespreek de mogelijkheden.

Kwaliteit
Kwaliteit is voor mij het belangrijkste. Gedurende mijn werk, maar ook zeker het eindproduct moet kwalitatief perfect zijn. Doordat de kwaliteit zo hoog is, krijg ik tevreden klanten. Behalve overkappingen kan ik u ook van dienst zijn met onderhoud of renovatie van uw woning. Wilt u nieuwe deuren, kozijnen of een grote aanbouw? Ook daar kan Harrie Haijma u van dienst bij zijn. Overkapping plaatsen is een vak waar ik u graag bij wil helpen.

Vragen?
Overkapping plaatsen door mij? Voor vragen of opmerkingen, neem contact met mij op via de contactpagina. Ik help u heel graag bij het realiseren van uw wensen!

Contact opnemen

Enthousiast geworden over onze mogelijkheden? Nieuwsgierig hoe we de klus bij u gaan klaren? Bel Harrie rechtstreeks, bekijken we samen de situatie voor een constructief plan op maat.

06-21810219
info@timmerbedrijfhaijma.nl
Venusskulp 58, 9051 MG Stiens

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma