Nieuwbouw

Maatwerk in timmerwerk

  • Vertrouwd adres
  • Eigen timmerwerkplaats
  • 25 jaar praktijkervaring
  • Eerlijk advies - nette prijzen

Aftimmeren woning

Zoekt u een allround timmerman voor het aftimmeren van uw nieuwe woning of het verbouwen van een bestaande situatie. Met de jarenlange ervaring kunnen we zeker een constructieve oplossing bieden. Vanuit Stiens doen we veel klussen in de regio Stiens en Leeuwarden, maar ook de rest van Friesland. Wij repareren of vervangen bestaande kozijnen en plaatsen nieuwe kozijnen. Andere werkzaamheden zijn het vervangen van een vloeren, deuren, het plaatsen van nieuwe tussenwanden en zo meer. Altijd met zo min mogelijk overlast en inclusief het afvoeren van het oude materiaal.

Garages

Uw bestaande garage verbouwen en nieuwe functie geven, bijvoorbeeld als thuiswerplek? Of een compleet nieuwe garage laten zetten, van de fundering tot het leveren en plaatsen van een geïsoleerde garagedeur? Door de jaren hebben we met succes al heel wat projecten opgeleverd voor klanten in de regio Stiens. Samen kiezen we de beste materialen binnen uw budget en passend bij de bestaande situatie. Ook schrikken we niet terug voor het aanbrengen van de technische installatie. Met een doordacht ontwerp krijgt u een degelijke en vochtvrije opslag voor uw tuingereedschap, hobby of werk.

Contact opnemen

Stel uw vraag

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Overkapping & Tuin

Een van onze specialismen is het maken van hardhouten schuttingen, poortdeuren, steigers, damwanden en vlonders. Geïmpregneerd hout of kunststof kan een budgetvriendelijk alternatief zijn. Stoelen, banken, tafels of een tuinkast? Harrie maakt het in eigen werkplaats, precies zoals u het wilt hebben. Extra beschutting of privacy nodig, dan kan een pergola een goede keuze zijn. Zo geniet vaker van uw tuin, zelfs als het weer iets minder is.

Ook bouwen we in eigen beheer (en daarmee exact op maat voor uw situatie) carports, tuinkamers en tuinhuizen. Standaard passen we een zware kwaliteit hang- en sluitwerk toe voor een lange levensduur en extra veiligheid. Metselwerk kan als onderdeel van de werkzaamheden meegenomen worden. Doe meer met uw tuin, vraag vrijblijvend een offerte.

Contact opnemen

Stel uw vraag

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Contact opnemen

Enthousiast geworden over onze mogelijkheden? Nieuwsgierig hoe we de klus bij u gaan klaren? Bel Harrie rechtstreeks, bekijken we samen de situatie voor een constructief plan op maat.

06-21810219
info@timmerbedrijfhaijma.nl
Venusskulp 58, 9051 MG Stiens

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma