Serre plaatsen

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma

Wilt u een serre plaatsen? Harrie Haijma kan u met serrebouw van dienst zijn.

Serre plaatsen
Of het nu gaat om extra woonruimte of een geweldige plek om tot rust te komen. Uw serre en uw wensen staan centraal bij mij.

Kwaliteit
Bij het plaatsen en bouwen van een serre komt veel bij kijken. Door mijn ervaring en deskundigheid op het gebied van serrebouw lever ik kwaliteit. Kwaliteit in het eindproduct, maar ook zeker gedurende het werk zelf. Ik wil uw wensen vervullen, zodat ik weer een tevreden klant heb.

Wilt u iets anders dan een serre plaatsen? Ook hiervoor kunt u bij mij terecht. Denk aan het plaatsen van nieuwe deuren, kozijnen, dakramen. Ook voor uitbouw of renovatie & onderhoud bent u aan het juiste adres. Bekijk gerust de site en neem contact met ons op!

Serre plaatsen Friesland
Ik ben gevestigd in Stiens (Friesland), maar werk in heel Friesland (Franeker, Dokkum, Heerenveen, Sneek, Leeuwarden, etc.). Ook voor klussen buiten Friesland kunt u bij mij terecht!

Vragen?
Serre plaatsen? Voor vragen of opmerkingen, neem contact met mij op via de contactpagina. Ik help u heel graag bij het realiseren van uw wensen!

Contact opnemen

Enthousiast geworden over onze mogelijkheden? Nieuwsgierig hoe we de klus bij u gaan klaren? Bel Harrie rechtstreeks, bekijken we samen de situatie voor een constructief plan op maat.

06-21810219
info@timmerbedrijfhaijma.nl
Venusskulp 58, 9051 MG Stiens

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma