Tuinhuisje plaatsen

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma

Wilt u een tuinhuisje plaatsen? Of ook nog laten bouwen? Uw vakman, Harrie Haijma helpt u graag hierbij.

Tuinhuisje plaatsen – Maatwerk tuinhuisjes
Door mijn jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van timmer werkzaamheden kan ik maatwerk verzorgen. Zelf beslissen hoe ú het wilt hebben, u weet namelijk waarvoor u het gaat gebruiken. Als atelier? opslag? of als kantoor? Geen probleem!

Kwaliteit
Een tuinhuisje plaatsen en bouwen is vakwerk, daarbij is deskundigheid belangrijk. Er komt veel bij kijken. Kwaliteit is daarbij zeer belangrijk. Alle werkzaamheden die ik verricht staan in het teken van kwaliteit. Belangrijker nog: bij het eindproduct streef ik perfecte kwaliteit na.

Ook voor andere (timmer) werkzaamheden kunt u bij mij terecht. Denk aan het plaatsen van deuren, kozijnen, dakramen, overkappingen. Zelfs voor uitbouw of serrebouw bent u bij mij aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje op mijn site en neem contact op voor de vele mogelijkheden.

Tuinhuisjes maken Friesland
Ik ben gevestigd in Friesland, Stiens. Tuinhuisjes plaatsen en bouwen doe ik veel in en rondom de Friese hoofdstad Leeuwarden. Daarnaast voer ik ook opdrachten uit in Franeker, Dokkum, Heerenveen, Sneek, etc. Natuurlijk kunt u ook terecht bij mij voor het plaatsen of bouwen van een tuinhuisje buiten Friesland.

Vragen?
Wilt u een tuinhuisje plaatsen? Voor vragen of opmerkingen, neem contact met mij op via de contactpagina. Ik help u heel graag bij het realiseren van uw wensen!

Contact opnemen

Enthousiast geworden over onze mogelijkheden? Nieuwsgierig hoe we de klus bij u gaan klaren? Bel Harrie rechtstreeks, bekijken we samen de situatie voor een constructief plan op maat.

06-21810219
info@timmerbedrijfhaijma.nl
Venusskulp 58, 9051 MG Stiens

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma