Aannemer Stiens

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma

Op zoek naar een aannemer Stiens? Bij mij, Harrie Haijma, zit u dan goed! Ik ben een echte vakman als aannemer Stiens.

Aannemer Stiens werkzaamheden
Of u nu een uitbouw wilt of een extra dakraam wilt laten plaatsen, ik help u graag daarbij. Voor kleine en grote opdrachten kunt u bij mij terecht. Zo heb ik ook ervaring op het gebied van onderhoud en renovatie. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Kwaliteit
Kwaliteit is een speerpunt. Niet alleen tijdens het werk, maar ook het uiteindelijke eindproduct moet van hoge kwaliteit zijn. Ik doe mijn uiterste best om uw opdracht naar uw wensen uit te voeren. Door middel van mijn deskundigheid en jarenlange ervaring wil ik u graag de hoge kwaliteit die ik kan leveren, laten ervaren!

Aannemer Stiens (Friesland)
Timmerbedrijf Harrie Haijma zit in Stiens (Friesland) en helpt graag bij uw opdrachten. Iets verbouwen in Leeuwarden, Dokkum of Sneek? Geen probleem! Ook buiten Friesland kan ik u van dienst zijn.

Vragen?
Interesse in Harrie Haijma als uw aannemer Stiens? Voor vragen of opmerkingen, neem contact met mij op via de contactpagina. Ik help u graag met het realiseren van uw dromen!

Contact opnemen

Enthousiast geworden over onze mogelijkheden? Nieuwsgierig hoe we de klus bij u gaan klaren? Bel Harrie rechtstreeks, bekijken we samen de situatie voor een constructief plan op maat.

06-21810219
info@timmerbedrijfhaijma.nl
Venusskulp 58, 9051 MG Stiens

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma