Aannemer Friesland

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma

Bent u op zoek naar een aannemer in Friesland? Dan bent u bij mij, Harrie Haijma, aan het juiste adres. Als aannemer een echte vakman.

Aannemer Friesland
In Friesland heb ik al veel ervaring op gedaan (o.a. in Leeuwarden, Cornjum en Stiens). Ook buiten Friesland kan ik als aannemer Friesland veel voor u betekenen. Ervaar mijn deskundigheid en ervaring zelf door de hoge kwaliteit die ik lever. In mijn werkwijze, maar ook het eindproduct staat kwaliteit centraal. Tevreden klanten is het belangrijkste voor mij.

Werkzaamheden aannemer
Wilt u een uitbouw? Een serre laten plaatsen? Of toch een tuinhuisje erbij? Als aannemer in Friesland help ik u graag daarbij. Maar ook voor klein- en/of grootschalige projecten in de onderhoud en renovatie bent u bij mij aan het goede adres!

Vragen?
Aannemer Friesland staat voor u klaar: als u vragen of opmerkingen hebt, laat dat dan gerust weten. Ik ga graag de uitdaging aan om dat te realiseren wat u in gedachten heeft. U kunt mij bereiken via de contactpagina.

Contact opnemen

Enthousiast geworden over onze mogelijkheden? Nieuwsgierig hoe we de klus bij u gaan klaren? Bel Harrie rechtstreeks, bekijken we samen de situatie voor een constructief plan op maat.

06-21810219
info@timmerbedrijfhaijma.nl
Venusskulp 58, 9051 MG Stiens

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma