Timmerman Friesland

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma

Zoekt u een timmerman in Friesland? Dan bent u bij mij, Harrie Haijma, zeker aan het goede adres. Voor al uw timmerwerkzaamheden.

Timmerman Friesland (Stiens)
Ik ben gevestigd in Stiens. Ik doe veel werkzaamheden als timmerman in en rondom Leeuwarden, Franeker, Dokkum, Heerenveen en Sneek. Ook voor timmerklussen buiten Friesland kunt u bij mij terecht!

Werkzaamheden
Wat u ook wilt, allerlei soorten timmer werkzaamheden kunt u bij mij neerleggen. Neem verder een kijkje op mijn website en neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden. Uw timmerman Friesland.

Kwaliteit
Het is voor mij heel belangrijk om kwaliteit aan u te leveren. Ik wil graag uw wensen vervullen, of het nu gaat om een nieuwe uitbouw of een dakraam, uw wensen staan altijd centraal. Door uw wensen te combineren aan mijn ervaring en deskundigheid als timmerman wordt het eindresultaat kwalitatief perfect. Tevreden klanten zijn voor mij het belangrijkst.

Vragen?
Interesse in Harrie Haijma als timmerman Friesland? Voor vragen of opmerkingen, neem contact met mij op via de contactpagina. Ik help u graag bij het vervullen van uw wensen!

Contact opnemen

Enthousiast geworden over onze mogelijkheden? Nieuwsgierig hoe we de klus bij u gaan klaren? Bel Harrie rechtstreeks, bekijken we samen de situatie voor een constructief plan op maat.

06-21810219
info@timmerbedrijfhaijma.nl
Venusskulp 58, 9051 MG Stiens

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma