Verbouw

Extra woonplezier met minimale overlast

  • Vertrouwd adres
  • Eigen timmerwerkplaats
  • 25 jaar praktijkervaring
  • Eerlijk advies - nette prijzen

Nieuwe deuren en kozijnen, dakramen

Wij repareren of vervangen bestaande kozijnen en plaatsen nieuwe, geheel op maat gemaakte kozijnen. Het renoveren van deuren, kozijnen en ramen geeft de woning een frisse uitstraling en zorgt voor extra gebruiksgemak, denk bijvoorbeeld aan extra ventilatiemogelijkheden. Wij werken met (hard)hout en kunststof en het benodigde hang- en sluitwerk kan natuurlijk meegeleverd worden. Vaak is het nodig om tegelijk de binnenbetimmering te vernieuwen. Een nieuwe vensterbank of radiatorombouw op maat, we geven graag advies over de mooiste oplossing. Harrie maakt alles in eigen werkplaats en verzorgt zelf de plaatsing voor een perfect passend eindresultaat.

Dakkapel plaatsen

Een nieuwe dakraam of dakkapel geeft extra licht en ruime. Zo maakt u de zolder tot een prettige verblijfsruimte, bijvoorbeeld als extra slaapkamer of thuiswerkkantoor. Zo nodig veranderen we de indeling met (nieuwe) tussenwanden en leggen we een mooie vloer. Vaak is het ook een goed moment om extra isolatie aan te brengen. We zijn er ook voor het renoveren van bestaande dakkapellen, dakramen, boeidelen en het vervangen van dakbeschot en meer constructieve onderdelen van het dak. In overleg kan onderhoudsarm kunststof worden toegepast. Vraag vrijblijvend een offerte aan, uw huis frist er zeker van op!

Contact opnemen

Stel uw vraag

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Aanbouw & serre

Op zoek naar extra ruimte, meer daglicht of een nieuwe bestemming voor een bestaande ruimte? Dan kan een aanbouw of serre met veel glas dé oplossing zijn. Met grote openslaande deuren betrekt u de tuin op fraaie wijze bij de woning. De aanbouw kan gemetseld worden maar hout, aluminium en kunststof zijn een prima alternatief. In overleg kunnen we de beste keuzes voor uw situatie afstemmen. Standaard wordt overal HR++ isolerende beglazing toegepast. Het plaatsen van de fundering doen we eveneens. Geen huis is hetzelfde, daarom gaan we voor een aanbouw of serre altijd eerst bij de klant langs. Bel gerust met Harrie voor een afspraak of voor meer informatie. Eerlijk advies is bij ons altijd inbegrepen!

Contact opnemen

Stel uw vraag

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Contact opnemen

Enthousiast geworden over onze mogelijkheden? Nieuwsgierig hoe we de klus bij u gaan klaren? Bel Harrie rechtstreeks, bekijken we samen de situatie voor een constructief plan op maat.

06-21810219
info@timmerbedrijfhaijma.nl
Venusskulp 58, 9051 MG Stiens

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma