Over Harrie

Man van de praktijk

  • Vertrouwd adres
  • Eigen timmerwerkplaats
  • 25 jaar praktijkervaring
  • Eerlijk advies - nette prijzen

Met liefde in het vak gegroeid

Na een commerciële opleiding koos Harrie uiteindelijk toch voor de praktijk. Mooie dingen maken zit in zijn bloed. Een KOB vakdiploma aannemer zorgde voor de nodige theoretische kennis. Vervolgens leerde hij in twaalf jaar bij verschillende bouwbedrijven het vak in de praktijk. Hij werkte er als zelfstandig timmerman vooral in de particuliere woningbouw.

In 2005 maakte hij de stap naar zelfstandig ondernemerschap en keek nooit meer achterom. Klanten waarderen zijn inzet en vakmanschap voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden. Van buitenklussen tot verbouwingen binnenshuis. Bij grote klussen worden soms hulptroepen ingeschakeld, de klant heeft echter altijd een vast aanspreekpunt.

Dit is Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma

Op zoek naar maatwerk in timmerwerk? Zo’n ouderwetse vakman die het met eigen handen kan maken in zijn werkplaats? Wilt u graag een nieuwe serre, uitbouw, dakkapel, tuinhuisje of kozijnen? Of is renovatie of onderhoud van een bestaande situatie nodig? Goede kans dat u bij Harrie Haijma goed zit.

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Eerlijk advies dat past binnen uw budget
  • Ook voor spoedreparaties
  • Niet te groot voor een klein klusje
  • Vakkundig timmerwerk uit eigen werkplaats
  • Van ontwerp tot oplevering en nazorg
Contact opnemen

Stel uw vraag

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Breed inzetbaar

Wilt u graag een nieuwe serre, uitbouw, dakkapel, tuinhuisje of kozijnen? Of is renovatie of onderhoud van een bestaande situatie nodig? Goede kans dat u bij Harrie Haijma goed zit. Een veelzijdig vakman voor alles op het vlak van timmerwerkzaamheden en onderhoud.

De belangrijkste werkzaamheden worden op deze website benoemd maar vraag Harrie gerust voor een speciaal project, goede kans dat hij met zijn ervaring toch kan helpen. Klanten bellen ons omdat het goed moet met liefst zo min mogelijk overlast. Daar doen we elke dag ons best voor.

Enthousiast geworden over onze mogelijkheden? Nieuwsgierig hoe we de klus bij u gaan klaren? Neem dan eens contact op. Nemen we samen de huidige situatie op en bespreken we de nieuwe mogelijkheden en het kostenplaatje wat erbij komt kijken.

Contact opnemen

Enthousiast geworden over onze mogelijkheden? Nieuwsgierig hoe we de klus bij u gaan klaren? Bel Harrie rechtstreeks, bekijken we samen de situatie voor een constructief plan op maat.

06-21810219
info@timmerbedrijfhaijma.nl
Venusskulp 58, 9051 MG Stiens

Timmer- & onderhoudsbedrijf Haijma